HURA-in newsletter

31 Svibanj 2017

Prošloga tjedna posjetila nas je HURA kako bi dokumentirala naš radni dan za svoj newsletter. Izvrsno smo se zabavili na snimanju, stoga hvala HURA-inim djelatnicima što su nam pružili priliku da se malo maknemo od računala i uživamo u međusobnom druženju. 

 

Iako je rodila prije nešto malo manje od mjesec dana, naša se Petra jedva čeka vratiti u IMC. Mlađi kolege iskoristili su ovu priliku da je, osim za malu Emu, pitaju i za savjete oko komunikacijskih izazova s kojima se svakodnevno susreću. 

Kako bi bili spremni za sve stresne situacije koji posao u odnosima s javnošću donosi, u IMC-u se uvijek trudimo jesti dovoljno vitamina kako bi nam koncentracija bila na pravoj razini

Naše najstarije savjetnice, Martina i Nataša, i pauze za kavu koriste da pretresu važne uredske teme, kao i da se konzultiraju oko najboljih komunikacijskih rješenja za naše klijente.

Svaki tjedan u našu IMC kutiju ubacujemo svoje želje, a na kraju godine vidjet ćemo koliko se njih i ostvarilo. Nadamo se puno!

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.